Familie Raemdonck Zele

18de eeuwse hoeve maar met jongere boomgaard die ze zelf hebben gekweekt met enorm veel geënte bomen (dus een boom op een boom), ook leifruit tegen de oude hoeve en een prachtig wegje naar de hoeve (waarvan de mensen zeggen dat het vol onkruid staat but that’s the way we like it). Her en der ook een oude hakhoutstoof of oude boom op dat erf. Ook een mariagrotje denk ik. En een serre en moestuin uiteraard. Enfin. Prachtig om zien! Hij was vorig jaar ook in dat nieuwe ‘man bijt hond’ programma (1000 zonnen en garnalen ofzoiet?) op de vrt. Hun vraag was eigenlijk of we de oude bomen ook kunnen vermelden bij de beschrijving van hun hoeve op de inventaris, om te voorkomen dat het zou verdwijnen in de toekomst.

Een quote kan ook som tof zijn om toe te voegen in een blogbericht. Kleur aanpassen is zeker ook mogelijk om het wat meer in de huisstijl aan te passen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce eu augue et tellus laoreet congue. Vivamus laoreet lobortis bibendum. Etiam placerat sem id urna rhoncus vulputate. Duis in dui dui. Phasellus lectus nisi, euismod id augue vel, sollicitudin cursus orci. Ut vel tempus ex. Maecenas ut urna cursus, imperdiet nisi at, porttitor mauris. Pellentesque fermentum quam dui, a vestibulum lectus pharetra id. Maecenas purus quam, ultricies eget tellus non, fringilla fringilla sapien. Etiam hendrerit cursus enim vel pulvinar. Duis dictum dolor eu sagittis tincidunt. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed dapibus purus mollis odio cursus lacinia.

Comments are closed.