Nieuwe gezichten in ons team!

Sinds kort kent ons IOED-team twee nieuwe gezichten. Onze Intergemeentelijke Onroerend Erfgoeddienst breidt dus uit van een naar twee vaste medewerkers om een vlotte werking te garanderen. Lotte Renard vult een nieuwe functie in als erfgoedmedewerker. Nele De Cocker volgt Steffi Coppens op als erfgoedcoördinator. Steffi, die IOED Schelde-Durme hielp opzetten bij de start in 2018, ging vanaf april een nieuwe uitdaging aan. We willen Steffi bedanken voor de mooie jaren en haar fantastische inzet!

Lotte Renard

Lotte is sinds maart aan de slag als medewerker van IOED Schelde-Durme. Zij heeft expertise in het domein archeologie en bouwkundig erfgoed en heeft door haar eerste stages en jobervaringen al een mooi netwerk in de erfgoedsector uitgebouwd.

Nele De Cocker

Nele is de nieuwe erfgoedcoördinator van IOED Schelde-Durme en al jaren actief in de erfgoedwereld. Zij heeft expertise in bouwkundig erfgoed door haar ervaring als bouwkundig wachter bij de dienst Monumentenwacht van de provincie Oost-Vlaanderen en was ook enkele jaren aan de slag als (restauratie-)architect.

Complementair team

Door Lotte haar expertise in archeologisch erfgoed, Nele haar expertise in bouwkundig erfgoed en de relatie van de IOED met het Regionaal Landschap Schelde -Durme met uiteraard expertise in landschappelijk erfgoed, kunnen zij een optimale ondersteuning bieden vanuit verschillende invalshoeken bij tal van vragen en erfgoedprojecten.

Beiden staan alvast klaar om jullie te helpen en ondersteunen. Iedereen kan bij hen terecht, gaande van gemeentebesturen, architecten, bouwheren, projectontwikkelaars tot eigenaars van erfgoed enzovoort.

Heb je zelf een idee en zoek je de nodige ondersteuning om iets te realiseren? Aarzel dan ook zeker niet om met hen contact op te nemen. Zij helpen jou of je bestuur graag verder!

Nele en Lotte team IOED
Het nieuwe IOED-team met Lotte (links) en Nele (rechts)
Tags: No tags

Comments are closed.